Op zoek naar noordwijk aan zee restaurant?

noordwijk aan zee restaurant
Restaurants in Noordwijk aan Zee Eet.nu.
Alle restaurants in Noordwijk aan Zee. Lekker uit eten in een restaurant in Noordwijk aan Zee? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Lunch diner Restaurant op het strand van Noordwijk.
Het hele jaar kunt u gezellig uit eten op het strand van Noordwijk. Bij mooi weer op het terras genieten van de zon en het prachtige uitzicht en bij minder goed weer genieten van lunch of diner in een sfeervol restaurant met uitzicht op het strand en de zee. Grote zakelijke lunch en dinergroepen van 20 tot 200 gasten maken graag gebruik van de speciale diner arrangementen die wij ook op maat kunnen bieden. Er kan s morgens vanaf 900: uur ontbeten worden tot 1130: uur en lunchgerechten kunnen vanaf 1130: uur besteld worden. Vanaf 16.30 uur kunt u voor, hoofd en nagerechten van de dinerkaart bestellen. De keuken is tot 21.00 uur geopend, wat betekent dat u tot 21.00 uur uw bestelling door kunt geven en op heel drukke dagen tot uiterlijk 21.30 uur. Iedere zondag bieden wij een ontbijtbuffet aan van 9.00-11.30 uur.
Strandpaviljoen De Zeemeeuw NoordwijkLunch, diner, trouwen, barbecue, bedrijfsuitje.
STRANDPAVILJOEN De Zeemeeuw ligt op het strand van NOORDWIJK AAN ZEE in de provincie Zuid-Holland, recht voor de vuurtoren. U bent in deze strandtent 365 dagen per jaar vanaf 9.00 uur van harte welkom voor een kop koffie, lunch, high tea of diner. De sfeervolle inrichting met tafels van strand en teakhout, luxe leren stoelen, bars, een grote open keuken, vlammende haarden, scheepsantiek en vintage bordjes spreekt iedere gast aan. Dit restaurant op het strand heeft de sfeer van een echte strandtent weten te behouden en is uitermate geschikt voor de ontvangst van grote groepen, maar biedt door de knusse indeling ook heel veel gezelligheid voor gasten die met een kleiner gezelschap komen voor een lunch of diner.
De 10 beste restaurants in Noordwijk TripAdvisor.
Restaurants in de buurt van het strand van Noordwijk aan Zee. Restaurants in de buurt van Space Expo. Restaurants in de buurt van Museum Engelandvaarders. Restaurants in de buurt van Atlantikwall Museum. Restaurants in de buurt van Museum Noordwijk. Restaurants in de buurt van Honden strand Noordwijk. Restaurants in de buurt van Vistor Centre Noordwijk. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Beste restaurants in Noordwijk, Nederland. Restaurants in Noordwijk. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken.
Aan het strand gelegen restaurants in Noordwijk Eet.nu.
Alle Aan het strand gelegen restaurants in Noordwijk. Uit eten in Noordwijk? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Eindcijfer tussen 1 10.
De 10 beste restaurants in de buurt van het strand van Noordwijk aan Zee.
Restaurants in de buurt van het strand van Noordwijk aan Zee. Restaurants in de buurt van het strand van Noordwijk aan Zee. koningin Wilhelmina Boulevard, 2202 PA Noordwijk, Nederland. Lees beoordelingen van het strand van Noordwijk aan Zee. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken.

Contacteer ons