Resultaten voor noordwijk aan zee strand

noordwijk aan zee strand
Vertrek donderdag 8 maart 2018 om 1108: van Station Leiden Centraal naar Strand Noordwijk aan Zee, Noordwijk, Zuid-Holland 9292.nl.
Bushalte Bollenbad, Noordwijk, Zuid-Holland. Bushalte Huis ter Duinstraat, Noordwijk, Zuid-Holland. Bushalte Pickeplein, Noordwijk, Zuid-Holland. Bushalte Parallel Boulevard, Noordwijk, Zuid-Holland. Toon tussenstops Verberg tussenstops. Bushalte Vuurtorenplein, Noordwijk, Zuid-Holland. Toon looproute Verberg looproute. Strand Noordwijk aan Zee, Noordwijk, Zuid-Holland. Opslaan Agenda Printen.
Goedkope hotels in Noordwijk aan Zee De 10 beste hotels in Noordwijk aan Zee, Zuid-Holland.
Noordwijk aan Zee. Bed breakfast is een accommodatie aan het strand in Noordwijk aan Zee, op 700 meter van Azzurro Wellness en op 12, km van de vuurtoren van Noordwijk aan Zee. Van te voren parkeerplaats geboekt deze was achter de bb zeer handig in het.
SV-PANORAMA-VIEWER.
Vakantiehuis Noordwijk aan zee overnachten bij strand en kust.
Noordwijk aan zee. Strand Kust vakantiehuisje aan zee. Ben je op zoek naar een huisje waar je dat echte vakantiegevoel krijgt? Ingerichte met een moderne en relaxte beachlook, eigen tuin, vlak achter de duinen in een rustige omgeving. Maar toch dicht bij het strand en restaurants van Noordwijk aan zee.
Hond los op het strand van Noordwijk?
Het hondenstrand 25km, van Noordwijk loopt vanaf het einde van de Koningin Astrid Boulevard afrit 1, op het strand linksaf tot aan het bord Katwijk op de noordelijke grens van het strand van Katwijk. Honden mogen hier het hele jaar loslopen, zowel op het strand als in het voorste gedeelte van de duinen. Zie ook deze site over Coepelduynen. Op alle overige strandgedeelten van Noordwijk geldt dat honden alleen tussen 1 september en 1 juni los mogen lopen. Na 1 juni zijn honden op de meeste stranden niet meer toegestaan of alleen aangelijnd, met uitzondering van bovengenoemd hondenstrand. Op de boulevards van Noordwijk moeten honden het hele jaar aan de lijn. Dit geldt ook voor de kleine uitlaatstroken die daar zijn. Parkeren kan betaald aan het einde van de Koningin Astrid Boulevard. Bij strandtent Take2 voorheen Beachend zijn honden van harte welkom. Er zijn speciale ligkussens voor honden en je kunt er zelfs gerechten bestellen voor je hond. Anderen bekeken ook. Katwijk aan Zee, Zuid-Holland.
De leukste strandactiviteiten vind je bij The Strand!
The Strand is een uniek evenementenbureau aan de kust in Noordwijk waar je ontzettend veel leuk uitjes en strandactiviteiten kunt boeken. In en om het duingebied van circa 2 kilometer breed dragen wij zorg voor de organisatie en uitvoering van een scala aan uitdagende strandactiviteiten en strandevenementen.
tets. tets.
Het strand van Noordwijk Noordwijk.
Noordwijk heeft 18 strandpaviljoens waarvan 7 het jaarrond zijn geopend. Naar het overzicht. Bekijk de activiteiten. Noordwijk aan Zee kent eigenlijk verschillende stranden: de stranden aan de noord en zuidboulevard, en de Duindamse en Langevelderslag. Ook honden zijn welkom op het strand van Noordwijk.

Contacteer ons