Op zoek naar strand noordwijk aan zee?

strand noordwijk aan zee
BEDRIJFSUITJE STRAND ZEE PERSONEELSUITJE STRANDUITJE GROEPSUITJE SPEV / NOORDWIJK-EVENTS.
20 strandpaviljoens en beachclubs langs de Nederlandse kust, waardoor we voor ieder gezelschap en budget een passende locatie kunnen bieden voor een bedrijfsuitje strand. Preferred supplier van de grote 4 en 5 sterrenhotels in Noordwijk, waaronder Hotels van Oranje, Radisson Blu Palace Hotel en diverse NH Hotels. Naast het aanbieden van de allerleukste stranduitjes biedt ons evenementenbureau ook diverse workshops en clinics op het strand aan. Ook voor een teambuilding programma, vergaderarrangement aan zee in combinatie met een actieve, sportieve of recreatieve vergaderbreak zijn wij uw juiste partner.
De leukste strandactiviteiten vind je bij The Strand!
The Strand is een uniek evenementenbureau aan de kust in Noordwijk waar je ontzettend veel leuk uitjes en strandactiviteiten kunt boeken. In en om het duingebied van circa 2 kilometer breed dragen wij zorg voor de organisatie en uitvoering van een scala aan uitdagende strandactiviteiten en strandevenementen.
Familiehotel bij het strand Hotel de Koningshof Noordwijk.
De boulevard en de gezellige winkelstraat Hoofdstraat zijn op loopafstand gelegen. Noordwijk, de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de prachtige steden Amsterdam, Delft, Alkmaar, Den Haag, Rotterdam, Haarlem en het knusse Leiden. Noordwijk de smaakvolle all weather bestemming aan de Noordzee kust!
Powerkiten in Noordwijk Bedrijfsuitjes Groepsuitjes Powerkite les op het strand!
Na de clinic is er de mogelijkheid tot ontspanning, en kan je kiezen voor koffie, lunch, diner of borrel op het strand. Powerkiten op het Noordwijkse strand: een fantastische belevenis voor jong en oud! T 31 0 71 203 22 31. Koningin Astrid Boulevard, Strandafrit 2. Noordwijk aan Zee.
Het strand van Noordwijk Noordwijk.
Noordwijk heeft 18 strandpaviljoens waarvan 7 het jaarrond zijn geopend. Naar het overzicht. Bekijk de activiteiten. Noordwijk aan Zee kent eigenlijk verschillende stranden: de stranden aan de noord en zuidboulevard, en de Duindamse en Langevelderslag. Ook honden zijn welkom op het strand van Noordwijk.
Regels honden op het strand Home Gemeente Noordwijk.
Honden welkom op strand van 1 september t/m 31 mei. In deze periode mag op het hele strand van Noordwijk met uitzondering van het strand ter hoogte van Noordvoort met honden worden gewandeld en mogen de honden ook loslopen. Hier geldt natuurlijk ook de opruimplicht.
Hotel aan Zee, Noordwijk Op 1 minuut van het strand.
Hotel Aan Zee is een hotel waar iedereen welkom is. Door de centrale ligging in het mooie Noordwijk en het strand op 100 meter is het in alle seizoen een aantrekkelijke uitvalbasis. Voor een paar dagen er uit met z'n' twee, een groep vrienden of een gezellig familieweekend.
Strandwandelaar? Loop de Strand 2, 3, 4, 5, of 6 daagse! DeWandeldate.
2-daagse wandeltocht langs het strand en door natuurgebied het Noord-Hollands Duinreservaat, voor het goede doel, het Reumafonds. Za 27 en Zo 28 januari 2018. Per dag 105, km of 21 km. Goede doel: Reumafonds. Organisator: Le Champion. Noordroute: van Egmond aan Zee voorbij Bergen aan Zee 21 km. Zuidroute: Van Egmond aan Zee naar Castricum aan Zee 21 km. 2 dagen: Strand2daagse. Van april tot september. Per dag 15 tot 20 km. 2 routes, van Scheveningen naar Zandvoort.: Dag 1: van Scheveningen naar Noordwijk 20 km.

Contacteer ons