Meer resultaten voor noordwijk ijmuiden noordwijk

noordwijk ijmuiden noordwijk
Noordwijk mtbbeachrace.nl.
Dit evenement wordt al georganiseerd van 2012. De eerste jaren werd er gereden van Noordwijk naar Ijmuiden, maar sinds 2017, verlaten de deelnemers in Zandvoort het strand om daar om het Circuit park te rijden, door de duinen en vervolgens weer terug.
Noordwijk IJmuiden Fietsroute RouteYou.
Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie Verbergen. Deze site is beschikbaar in jouw taal en land. Verander de taal naar Nederlands en het land naar Belgiƫ. Klik hier om dit bericht te verbergen. RouteYou roydawn Routes Noordwijk IJmuiden.
Strandrace Noordwijk 2018.
Sluiten Homepage Tools Fietstraining Fietsschema's' Hartslagmeter Toertochten Sportvoeding Ideale gewicht Racefiets MTB Extra Tips Site. Toertochten Totaal overzicht Racefiets Mountainbike Varieer je fietsroutes Voorbereiding Eerste. prestatietocht Taperingsperiode Rijden in een groep Gemiddelde. Strandrace Noordwijk 2018. Strandrace Noordwijk Zandvoort vv. Datum: zondag 21 januari 2018.
TEAMBUILDING STRAND Noordwijk, Wassenaar, Zandvoort, IJmuiden, Kijkduin, Hoek van Holland, Bloemendaal Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events.
Ga de strijd aan met je collega's' tijdens deze superleuke teambuilding strandzeskamp op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden. In teams van 6-10 personen strijdt u tijdens dit bedrijfsuitje strand op diverse onderdelen om de hoogste eer.
Lanceervoertuig KNRM rijdt over strand van IJmuiden naar Noordwijk video.
Lanceervoertuig KNRM rijdt over strand van IJmuiden naar Noordwijk video. Lanceervoertuig KNRM rijdt over strand van IJmuiden naar Noordwijk video 1 van 0. De KNRM heeft een gigantisch lanceervoertuig voor een reddingboot verhuisd door het over het strand naar Noordwijk aan Zee te rijden.
IJmuiden/Noordwijk.
De 35-jarige IJmuidenaar die afgelopen weekeinde slachtoffer van carjacking werd, kan opgelucht ademhalen: zijn geroofde Opel Corsa OPC is teruggevonden. Het jaarlijkse benefietgala van de KNRM heeft zaterdag een recordopbrengst opgeleverd. Er werd Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk 544.025 euro opgehaald.
Uitslagen mtbbeachrace.nl.
Klik hier voor de uitslag van 2011 heren. Klik hier voor de uitslag van 2011 dames. Klik hier voor de uitslag van 2010 overall. Klik hier voor de uitslag van 2010 mannen. Klik hier voor de uitslag van 2010 vrouwen. Sponsor boven Gem Noordwijk.
Veel SwABisten in Noordwijk-IJmuiden-Noordwijk Swabo.
Jordy had problemen met zijn zadel en was blij dat hij nog mee zat, Flip had al stevig afgezien en daarvoor gold hetzelfde en Sjors had weinig moraal voor een sprint en probeerde tegen beter weten in nog weg te geraken vlak voor Noordwijk.

Contacteer ons