Resultaten voor activiteiten noordwijk aan zee

activiteiten noordwijk aan zee
Noordwijk Natuurschool.nl.
Deze activiteiten worden verzorgd voor klas 1, 2 en 3 alle niveaus. Bezoek Museum Volkenkunde inclusief een actieve workshop.: Kom dichterbij de natuur in Museum Volkenkunde! Een broek van boombast of een jas van vissenhuid? In het museum gaan de leerlingen in teams op zoek naar voorwerpen uit alle windstreken, die met materiaal uit de natuur worden gemaakt. Een museumdocent maakt de leerlingen wegwijs en samen ontdekken ze welke natuurlijke spullen mensen wereldwijd gebruiken. Na de zoektocht is het tijd om met elkaar te swingen of een beat te maken tijdens een workshop Afrikaanse dans of djembé. Het programma is een mooie aanvulling op het buitenprogramma in Noordwijk aan Zee.
Strandloper Vereniging voor Natuur en Vogelbescherming Noordwijk.
Wilt u meer weten over de natuur, ook in de buurt? Of een steentje bijdragen aan de bescherming van de natuur rondom Noordwijk? Vanaf 10 bent u al lid. Spelenderwijs in de natuur. Lekker in de buitenlucht zijn en spelenderwijs de natuur ontdekken en ervaren.
Bedrijfsuitje strand en zee Bedrijfsuitje.org.
Ervaar de krachten van een vlieger zoals je dat nog nooit heb gevoeld. Dit alles op het heerlijke strand van hoek van Holland of beter gezegd Rotterdam aan Zee met een vleugje wind. Padel, het tennis en squash in één! Deze combinatie staat garant voor snelle en spannende rally's. Een complete stranddag op maat organiseren? Prijs op aanvraag. Stranddag Hoek van Holland. Stel een stranddag bedrijfsuitje samen met één of meerdere activiteiten. Powerkiten, boerengolf, volleybal, voetbalgolf en meer. Combineer een middagje op het strand van Scheveningen met één of meerdere leuke strand activiteiten. Ook een combinatie met activiteiten rond/nabij het strand is mogelijk. Surfles Scheveningen bedrijfsuitje Maak samen met je collega's' kennis met het surfen in een leuke surfles in Scheveningen. Vliegeren Hoek van Holland. Na een gedegen, centrale, instructie over de vlieger, de technieken en de veiligheidsaspecten zullen de deelnemers de powerkites ervaren. Gedurende de instructie kunnen de deelnemers naar wens kiezen tussen een lichtere en zwaardere vlieger. Kom samen met je collega's' vliegeren op het strand van Noordwijk.
Uw Evenementenlocatie Strandplaats Nederzandt.
Van 1200: tot 1700.: 1 juli 2017 29 september 2017. Alle opblaasbare apen, flamingos, eenhoorns en orkas verzamelen! Op de laatste woensdagmiddag van de zomervakantie Midden-Nederland is er weer een te gekke Opblaasbare Dierendag aan de Langevelderslag in Noordwijk aan Zee.
Startpagina Staatsbosbeheer. Het zit in onze natuur.
Meld je aan voor de nieuwsbrief. Uw aanmelding is succesvol verzonden. Nieuws en achtergronden. Werk in uitvoering. Op de kaart. Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland; 265.000 ha natuur die we beschermen, die je kunt beleven en die we samen met en voor anderen duurzaam benutten.
Strand activiteiten Wijk aan zee en Noordwijk Langevelderslag.
Zandsculpturen, Yoga, diverse workshops, coaching. Copyright Strandfabriek 2014 All Rights Reserved Wijk aan Zee Noordwijk Langevelderslag. Stand up paddle boarden. De leukste activiteiten op het strand! De meeste van onze sportieve activiteiten zijn ook los te boeken vanaf minimaal 4 deelnemers.
Beach Hotel Noordwijk Leukste hotel voor kinderen beachhotel.
Een verblijf in Beach Hotel Noordwijk is een geweldige ervaring voor het hele gezin! Met een scala aan leuke activiteiten en faciliteiten is het ook voor kinderen het leukste hotel van Nederland. Zij hebben de beschikking over het grootste golfslagbad van hotels in Europa, waar ze zich in een verwarmde Noordzee wanen, kijken de leukste films tijdens Aqua Cinema Oranje en lopen zo het strand van Noordwijk op, waar alle ruimte voor vermaak is.
NOV Noordwijk.
De activiteiten zijn enerzijds gericht op het bevorderen van de onderlinge contacten en onderlinge economische bedrijvigheid, anderzijds behartigt de NOV de voornamelijk gezamenlijke zakelijke belangen van de leden richting overheden en derden. Zowel op lokaal, regionaal als landelijk niveau zijn de activiteiten van de NOV gericht op het laten floreren van het Noordwijkse bedrijfsleven. Voorzitter Cees van Wijk aan het woord. Ik 1968 ben mede-aandeelhouder en lid van het management team van ABIN accountants, gevestigd in Noordwijk en Leidschendam.

Contacteer ons